Podozorg Nieuwpoort

Podozorg Nieuwpoort

Een registerpodoloog is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van afwijkingen van de vorm en functie van het houdings- en bewegingsapparaat en de rol van de voet daarin. Een registerpodoloog zal de patiënt in rust en in beweging onderzoeken, gelet wordt daarbij op afwijkingen van de stand van het lichaam en de belasting van de voeten. Tevens wordt kritisch gekeken naar de afwikkeling van de voeten.

Podozorg Nieuwpoort is lid van de beroepsvereniging Stichting LOOP, wat staat voor het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie. Deze landelijke organisatie houdt het register bij van alle actuele registerpodologen in Nederland die zich houden aan de beroepscode, attitude en kwaliteit van bedrijf- en praktijkvoering.

Podozorg Nieuwpoort behoort tot een groep zelfstandige registerpodologen, die samenwerken in de "Podozorgformule". In het centrale podolaboratorium worden de therapiezolen ontwikkeld. Er wordt gewerkt met de nieuwste hoogwaardige materialen en productiemethoden.

CONTACT

Podozorg Nieuwpoort
Ellen Karsdorp-Molenaar registerpodoloog A&B

Vuurkruidstraat 12
2965 BG Nieuwpoort

Telefoon: 0184-602773

Fax: 0184-601052

Website: www.podozorg.nl/nieuwpoort

OPENINGSTIJDEN

Het spreek uur in Symbiose vindt elke woensdag plaats

Openingstijden: 8.00 - 18.00 uur